Lees hoe anderen mijn kraamzorg hebben ervaren:

Vol enthousiasme, liefde en passie voert Jacqueline haar werk uit! Jacqueline is een fantastische kraamhulp die dag en nacht bereikbaar is. Daarnaast heeft ze ontzettend veel kennis en ervaring die zij op een hele fijne manier heeft overgedragen aan ons. Wij kijken terug op een ontspannen, leerzame en ontzettend vrolijke kraamweek! Lieve Jacqueline, heel erg bedankt!!

Liefs,

Robbin, Celina & Joy

Fam de Boer

Wij hebben een ontzettend leuke en onbezorgde kraamweek gehad met Jacqueline. Echt een topper is het! Ze is er voor het hele gezin,de was, de zorg voor moeder en baby maar ook voor de andere kinderen, altijd gezellig en vrolijk, de koffie staat altijd klaar voor de kraamvisite en een heerlijke bak fruit iedere middag. Niets is teveel! Bedankt voor alles! Groetjes fam. Oudshoorn

Fam Oudshoorn

Wat een topper is Jacqueline!! Wij hebben echt een fantastische kraamtijd gehad met Jacqueline als kraamhulp! Professioneel, kundig, zorgzaam, lief en gezellig, Jacqueline is het allemaal! Het huis schoonmaken, de was doen, de baby en moeder verzorgen, de kraamvisite bedienen, een lekkere fruitsalade maken en de nieuwe ouders overladen met allerlei tips en trucs, Jacqueline draait nergens haar hand voor om! Daarnaast is ze dag en nacht bereikbaar voor vragen en schakelt ze goed met de verloskundige indien nodig. Wat heb ik een tranen gelaten toen Jacqueline haar tijd als kraamhulp erop zat! Kortom, ik zou Jacqueline aan iedereen willen aanbevelen als kraamhulp!
Dankjewel voor alles lieve Jacqueline!! Xxx Lynn en Thomas en een dikke kus van Quinn

Fam Pennings

Lieve Jaqueline, Dank je wel de fijne kraamweek! Wij kijken er met plezier op terug. De kinderen vonden het een feestje, Het was heel vertrouwd en je bent erg professioneel in je vak en vol met liefde voor ons gezin.

Wij kunnen jou voor vele andere gezinnen zeker aanraden!

Hartelijke groet,
Familie Vielvoije

Fam Vielvoije

Jacqueline zorgde ervoor dat de kraamweek een feestje was: adequate en professionele zorg, fijn gezelschap en ontzettend zorgzaam en lief voor het hele gezin. Jammer dat de kraamweek voorbij is!

Fam Bastiaansen-Straus

Wat hebben wij een ontzettend leuke kraamweek gehad met jacqueline. Ze heeft ons zo goed geholpen niet alleen mij & tom maar ook voor de twins en ook de hond. Echt fantastisch kan niet anders zeggen. Ze heeft een hart van goud !!! Echt een topper.

Fam Wiggers

Onverwachts kregen wij Jacqueline als kraamhulp. Wat hebben wij een topweek gehad. Het eerste wat ze zei tegen mijn man: ik heb nodig azijn en zout. En nog maak ik schoon met azijn, wat een tip wat dat.
En wat zorgde ze goed voor mij een mijn gezin. Elke dag heerlijk fruit bakje. En zo lief voor de baby en mijn andere dochtertje. Ik heb wat tranen gelaten toen Jacq weer weg moest. Echt een topper!!

Fam Groeneweg

Een SUPER en onvergetelijke kraamweek gehad met Jacqueline. Wat een lieve warme en oprechte vrouw, zorgzaam, vol kennis en zit geen moment stil. Pakt alles aan om het voor het gezin zo fijn mogelijk te maken, echt niks is teveel. Dag en nacht bereikbaar voor vragen. Echt een topper! Komt met lieve cadeaus voor de andere kindjes, speelt met ze en bakt mini cakes en brownies. We kijken terug op een hele fijne tijd… bedankt lieve Jacq!! Liefs Bryan Denise Lara en Jeff

Denise

Wil je meer reviews lezen of graag zelf een review schrijven? Ga naar mijn Google reviews.